Bland de ledande leverantörerna till branschen i Skandinavien​

Diesellas historia

Diesella A/S är en av de ledande leverantörerna till industrien i Skandinavien. Vi erbjuder ett brett utbud av mätverktyg, test- och kontrollverktyg, maskintillbehör, maskinskruvstycken, maskinbelysning och mer. Vi lagerför cirka 94% av vårt kompletta program, vilket gör att vi kan leverera till de flesta destinationer i Danmark och Skandinavien inom 24-48 timmar. Vårt program säljs uteslutande genom professionella återförsäljare i hela Norden och utvalda länder i EU.

Företaget startade 1992 och har idag samma ägande som den tidigare Diesella Produktion A/S, som grundades 1947. Företaget har 13 anställda på huvudkontoret i Kolding, Danmark samt 2 anställda på företaget kontor i Beijing, Kina.

Kreditvärdighet

Diesella's kreditvärdering har fått betyget högsta kreditvärdighet AAA, vilket är din garanti för en seriös och pålitlig samarbetspartner.

 

Läs mer om kreditvärdering här (öppnas i nytt fönster)

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.